Miten ja miksi sinun tulee olla kätevä tekniikan ja kodinkoneiden kanssa

Nykyään tekniikka on täysin läsnä kaikkialla, ja on lähes mahdotonta välttää joutumasta kosketuksiin sen kanssa. Vaikka vältät tietokonetta käyttäviä töitä ja pysyt poissa Facebookista, vaikka menisit niin pitkälle välttääksesi älypuhelimen hankkimisen … sinun on silti pakko olla vuorovaikutuksessa tekniikan kanssa, kun haluat varata jotain verkossa, kun tarvitset uuden pesukoneen käyttöönottoon tai jos jotain rikkoutuu.

Ja saatat myös huomata, että tekniikan taitojen oppimisella on itse asiassa etunsa. Seuraavassa on vain muutamia syitä, miksi todella kannattaa perehtyä paremmin ja luottaa erilaisiin tekniikoihin:

• Voit valita parempia laitteita ja laitteita, jolloin saat parempaa vastinetta rahalle
• Tunnet olosi varmemmaksi, kun asiat menevät pieleen, ja tunnet siten itsesi riippuvaisemmaksi
• Hyödynnä monia muita ominaisuuksia, mikä johtaa parempaan viihteeseen, vähemmän työhön ja jopa alennettuihin tuotteisiin ja palveluihin
• Sinulla on pienempi todennäköisyys jäädä vielä pidemmälle tekniikan kehittyessä
• Voit säästää rahaa teknisen tuen soittamisessa
• Se on hyväksi aivoillesi ja todella hauskaa käyttää oppimiseen tarvittavaa aikaa

Kaikista näistä syistä on siis hyvä olla hyödyllinen tekniikan kanssa. Jäljelle jää kysymys, miten aiot tehdä sen?
Kuinka oppia käyttämään tekniikkaa

Paras tapa tutustua tekniikkaan on yksinkertaisesti harjoittelu. Löydät kursseja, joiden tarkoituksena on opettaa ihmisiä käyttämään tietokonetta ja muita laitteita, mutta ne ovat yleensä kalliita ja aikaa vieviä. Helpompi ja nopeampi tapa on yksinkertaisesti ostaa itsellesi pieni ja edullinen laite – missä ei ole liikaa väliä, jos asiat menevät pieleen – ja sitten yrittää käyttää sitä.

Tämä on tehokkainta, jos löydät jotain, jonka haluaisit tehdä verkossa, ja yrittää saavuttaa se. Hyvä lähtökohta voi olla vain yhden tuotteen tilaaminen paikallisesta supermarketista. Pyydä ystävää tai perheenjäsentä selittämään prosessi ja tee sitten kaikki voitavasi yrittääksesi noudattaa ohjeita. Älä huolestu, jos käytät kauan tai ostat väärän tuotteen. Prosessin aikana opit käyttämään verkkoa ja tulet itsevarmemmaksi verkkokaupasta. Tämä on ensimmäinen askel kohti kaikkia ostoksia verkossa.

Jos se tuntuu aluksi hieman liian monimutkaiselta, helpompi tavoite voi olla vain lukea uutisia verkkosivustolta tai katsella videota.

Käteväksi tuleminen

Tekniikan käyttäminen ja riittävän itsevarmuus sen korjaamiseen ja muokkaamiseen ovat kuitenkin liian erilaisia ​​asioita. Tämä on jotain, joka tulee jälleen harjoittelun ja oppimisen mukana. Vapaa -ajallasi lue vähän piirien ja laitteiden toiminnasta ja alat ymmärtää paremmin ohjeita lukiessasi.

Kun seuraavan kerran jokin menee pieleen jääkaapissa tai pesukoneessa, yritä ensin kokeilla sitä itse. Selvitä ongelma etsimällä Googlesta ja katso, onko olemassa ohjeita ongelman ratkaisemiseksi. Huomaat, että vaikka et onnistu korjaamaan laitettasi, yksinkertainen prosessi sen lukemisesta ja katsomisesta riittää opettamaan sinulle jotain. Jos tämä ei onnistu, pyydä joku tulemaan paikalle ja korjaamaan tavarasi puolestasi, mutta kysy sitten, mitä he tekevät ja miten he aikovat korjata sen.

On myös tärkeää tutkia huolellisesti kaikki ostamasi uudet tuotteet. Jos etsit a, kysy sitten tarjolla olevista malleista ja tee tutkimusta. Jälleen kerran, kun teet pienen taustatutkimuksen eri käytettävissä olevista laitteista, niiden toiminnasta ja eroista, ne opettavat sinulle jotain niiden toiminnasta ja auttavat sinua tuntemaan olosi varmemmaksi käyttäessäsi niitä ja ostamalla itsesi uudelleen tulevaisuudessa.