Yleisimmät korjaukset rikkoutuneille älypuhelimille

 

Nykyään meillä on taipumus luottaa älypuhelimiin suuressa määrin. Toisin sanoen, jos sinulla on älypuhelin, huomaat todennäköisesti ottavasi sen taskustasi vähintään kerran tunnissa. Sitä käytämme tietysti puheluihin ja tekstiviesteihin vastaamiseen, mutta sitä enemmän käytämme myös uutisten lukemiseen, videoiden katseluun YouTubessa, pelaamiseen ja internetin selaamiseen. Meillä ei ole koskaan tylsää, seisommepa jonossa supermarketissa tai työmatkalla – ja syy on se, että meillä on älypuhelimet koko ajan päällä.

Tämä kaikki on erittäin hyvä ja hyvä asia, mutta se tarkoittaa myös sitä, että meistä on tullut melko riippuvaisia ​​- siihen pisteeseen, että voimme tuntea olomme melko hukkaan ilman puhelimia. Tämä tekee meistä hieman samanlaisia ​​kuin Demolition Man -hahmot, jotka ovat tottuneet luottamaan tekniikkaan niin, etteivät he tiedä, miten selviytyä todellisista ongelmista niiden esiintyessä.

Lyhyesti sanottuna, kun älypuhelimesi kuolee, se voi tuntua hieman raajan menettämiseltä. Mutta älä koskaan pelkää! On usein yleisiä syitä, jotka aiheuttavat näitä ongelmia, ja jos osaat, voit yleensä korjata ne ilman ongelmia. Lue ja katsomme joitain yleisimpiä ongelmia ja kuinka voit ratkaista ne…

Akku

Useimmissa tapauksissa ongelma ei ole itse älypuhelimessa, vaan akussa. Jos akku tyhjenee nopeasti tai jos älypuhelin ei käynnisty lainkaan, tämä voi hyvinkin olla syyllinen. Ratkaisusi on sitten ottaa akku ja ottaa se pois ja vaihtaa se uuteen tietenkin – vaikka se on helpompaa joillakin puhelimilla kuin toisilla. Jos sinulla on Samsung -puhelin, onneksi kotelon takaosa voidaan yksinkertaisesti poistaa ja voit asettaa uuden. Ne maksavat Amazonista vain viidestä kymmeneen dollaria, joten tästä ei ole mitään syytä! Kokeile sitä ja saatat säästää itsesi puhelimen lähettämisen vaivalta.

Jos puhelimesi ei lataudu, tämä voi johtua myös kaapelin tai latausportin ongelmasta. Kokeile vaihtaa uuteen johtoon tai heiluta mikro-USB-muistia hieman nähdäksesi, ratkaiseeko tämä ongelman.

Sd-kortti

Samoin, jos laitteesi SD -kortti on vioittunut, tämä voi aiheuttaa ongelmia käynnistyksen aikana. Jos puhelimesi ei koskaan pääse ohittamaan kaikkia latausnäyttöjä, jotka se yleensä käy käynnistyksen yhteydessä, yritä ottaa muistikortti ulos ja katsoa, ​​auttaako se.

Kosteus

Jos puhelimesi on kastunut, tämä voi aiheuttaa ongelmia emolevyn kanssa. Joissakin tapauksissa tämä voi johtaa pysyviin vaurioihin, jotka tarvitsevat asianmukaista korjausta, mutta jos olet onnekas, se saattaa vain kuivua. Jätä se lämpimään paikkaan yön yli ja katso sitten toimiiko se paremmin aamulla.

Ohjelmisto -ongelmat

Jos sinulla on ongelmia laiteohjelmiston tai asennettujen sovellusten kanssa, tämä voi myös estää puhelimesi käynnistymisen. Näissä tapauksissa ratkaisu on palauttaa tehdasasetukset, jolloin puhelimen ohjelmisto palautetaan oletusasetuksiin.

Normaalisti tämä on suhteellisen helppo tehdä, mutta sinun on ensin varmistettava, että olet varmuuskopioinut kaikki tietosi ennen kuin jatkat eteenpäin, koska muuten kaikki menetetään. Kokeile kytkeä laite tietokoneeseen ja vetää ja pudottaa tiedostot työpöydän kansioihin tai vaihtoehtoisesti varmuuskopioida pilvipalvelujen avulla.

Hanki korjauksia

Jos kaikki ei onnistu, vie puhelin korjattavaksi. Aivan kuten voit käyttää pesukonettasi, voit saada vastaavia palveluja myös puhelimillesi. Jälleen sinun pitäisi varmuuskopioida kaikki varmuuskopiot, mutta useimmissa tapauksissa laitteesi palaa takaisin toimimaan 100% kuten pitäisi.